سفارش تبلیغ
صبا ویژن

با 50 میلیون چه خودرویی بخریم!؟ +عکس

در این مطلب گوشه‌ای از اطلاعات تعدادی از سدان­‌های 50 میلیونی بازار را بررسی می‌کنیم.

مگان

رنو مگان برای اولین بار در سال 1385 وارد ایران شد و پس‌ از آن شرکت پارس ­خودرو مونتاژ این خودرو را بر عهده گرفت. مگان با داشتن صندلی ­های بزرگ و نسبتاً راحت، سواری راحتی را برای سرنشینان فراهم می ­آورد. هندلینگ مگان با توجه به سیستم تعلیق و فرمان الکتروهیدرولیک‌ آن خوب، نرم، و دقیق است.

در طراحی نمای خارجی مگان چیزی که کاملاً به چشم می­ آید استفاده از خطوط صاف و شکسته است که در برخی قسمت‌ها با منحنی‌های ظریفی ترکیب‌شده و درنهایت چهره‌ای قدرتمند به این خودرو بخشیده است. در مگان چیزی به نام کلید و سوئیچ برای ورود و استارت وجود ندارد و به‌جای آن از یک کارت کد استفاده‌شده است که با نزدیک شدن به خودرو کدِ کارت دریافت شده و خواهید توانست درها را باز و ورود پیدا کنید که البته به‌صورت ریموت نیز عمل می­کند. تیپ E1 1600 و تولید سال 1391 مگان، باقیمتی حدود 50 میلیون در بازار معامله می ­شود.

ماکسیما

این خودرو ژاپنی باوجودآنکه سدانی قدیمی است کماکان مخاطبان خاص خود را در بازار دارد. نمای داخلی مقایسه بیمه و بیمه عمر ماکسیما حس قدیمی بودن را به شما القا نخواهد کرد که برای خودرویی با این سال تولید تحسین‌برانگیز است.

داشبورد کشیده و هماهنگ طراحی‌شده است و در قسمت میانی ادوات سیستم گرمایش، سرمایش و ورودی‌های آن­ها، ساعت دیجیتال، سیستم صوتی و همچنین مخزنی کوچک در بالای این بخش قرارگرفته‌اند. نشستن بر روی صندلی­‌های ارگونومیک ماکسیما رضایت‌بخش است و بدن را کامل در برمی‌گیرد. ضمن اینکه دسترسی به ادوات راحت و نمای زیبای داخل (برای خودرویی با این سال تولید) موجب رضایت شما خواهد بود. باوجود جثه بزرگ خودرو دید خوب و مناسبی نسبت به اطراف خواهید داشت. شتاب گیری‌ها با موتور قوی و پرقدرت ماکسیما لذت­ بخش است به‌ویژه در مدل دنده‌ای که این حس بیشتر نیز خواهد بود. هندلینگ این خودرو در سطح قابل‌قبولی قرار داشته و نسبتاً نرم عمل می‌کند و سرپیچ‌ها هم پایداری مناسبی دارد.

همچنین در ترمز گیری‌ها هم ضعفی را احساس نخواهید کرد. ماکسیما طراحی بدنه ساده و درعین‌حال هماهنگی دارد و بااینکه خودرویی نسبتاً قدیمی محسوب می­شود هنوز هم ظاهری دل‌چسب دارد. چراغ‌های جلو و عقب در تناسب باهم بزرگ طراحی‌شده‌اند. سپرها کوتاه و خالی از خطوط خاص و جلوه دهنده هستند که در زیر سپر جلو دهانه‌ای کوچک و عریض و در دو طرف آن مه­شکن­های بزرگ قرارگرفته‌اند. مدل دنده‌­ای تولید 1382 و مدل اتومات تولید 1381 قیمتی حدود 50 میلیون دارند.

تویوتا کمری

تویوتا کمری مدل 2005 دارای فضای داخل کابین جاداری است که به لطف طراحی خوب این خودرو همه کلیدها در دسترس قرارگرفته شده است. فضای داخل خودرو برای چهار نفر بسیار مناسب و برای پنج نفر، قابل‌قبول است. صندلی راننده به میزان کافی به سمت جلو و عقب تنظیم می‌شود.

کاپوت شیب‌دار این خودرو با خطوط برجسته که روی آن کشیده شده چهره‌ای جدی به این خودرو بخشیده است. اما در نمای کنار این خودرو خطوطی که در امتداد کشیده شده است باعث شده ارتفاع بلند این خودرو که نسبت به مدل قبلی بلندتر است را کمی پنهان کند.

اندازه خودروی کمری 2005 تقریباً همانند خودروی هوندا آکورد هست. فاصله محورهای آن 272 سانتی‌متر و طول خودرو برابر 480 سانتی‌متر است. خودروی کمری تنها در نوع چهاردری موجود است.

در آخر می‌توان گفت خودروی تویوتا کمری با طراحی محافظه‌کارانه خود خودرویی مخصوص خانواده بوده و سواری راحت، فضای داخلی بزرگ، سکوت بسیار دل‌نشین و عملکرد پرانرژی و البته منطقی دارد. شتاب در موتورهای چهار سیلندر کاملاً قابل‌قبول است و همانند موتورهای V6آن بی‌سروصداست. کمری XLI دنده­ای تولید 2005 حدود 51 میلیون قیمت دارد.

برلیانس H330

این خودرو یک سدان شهری بوده و با بهره­ گیری از یک موتور 4 سیلندری دارای توان 103 اسب بخار است. حداکثر سرعت این خودرو برابر با 170 کیلومتر در ساعت بوده و مقدار مصرف در حالت ترکیبی نیز برابر با 6.7 لیتر در هر 100 کیلومتر است.


کلکسیون خودروی پادشاهی موناکو +عکس

راینر دوم که جز علاقه‌مندان مشهور خودرو محسوب می‌شد، مبتکر برگزاری مسابقات اتومبیلرانی گرند‌پری موناکو نیز بود.

ارزش این کلکسیون که پس از درگذشت راینر در سال 2005، به فرزندش آلبرت مقایسه ثالث و بیمه عمر به ارث رسید 1.2 میلیون پوند برآورد می‌شود.

تصاویری از کلکسیون خودروی پادشاهی موناکو را مشاهده می‌کنید:

 

                         


سرنوشت بوگاتی شاه چه شد؟ +تصاویر دیدنی

از خودرو، این خودرو یک بوگاتی تایپ 57 بود که توسط ون وورن (Vanvooren)  خودروساز بیمه عمر و مقایسه ثالث فرانسوی طراحی و فقط یک دستگاه از آن ساخته شد.

بدنه این کروک دو نفره زیبا با ظاهری اغراق آمیز، چراغ‌هایی عجیب و گلگیرهای حجیم با حالتی نیمه آیرودینامیک و چرخهایی مخفی در زیر گلگیر‌ها طراحی شده بود.

سبک طراحی آن شبیه به شیوه‌ای بود که فیگونی و فالاشی، خودروساز لوکس و مشهور فرانسوی استفاده می‌کرد.

شیشه بسیار کوتاه در جلو که با کمک یک اهرم در داشبورد روی کاپوت می‌خوابید، اجازه ورود بیشتر هوا به داخل کابین را می‌داد. سقف پارچه‌ای این خودرو نیز در حالت خوابیده زیر صفحه‌ای فلزی پنهان می‌شد که در زمان خود ابتکاری بسیار پیشرفته محسوب می‌شد.

استفاده از قطعات کروم و براق در نقاط مختلف خودرو و همچنین استفاده از چرم در داخل خودرو ظاهری اشرافی به آن بخشیده بود، طوری که باعث درخشش فراوان خودرو در میان تمام هدایای اهدایی به محمد رضا پهلوی از جمله مرسدس بنز کروک اهدایی دولت آلمان شده بود. بسیاری از کار‌شناسان همچنان این خودرو را یکی از زیبا‌ترین و جذاب‌ترین خودروهای تاریخ می‌دانند.

این شاهکار از موتور 3. 3 لیتری هشت سیلندر خطی سوپر شارژردار با دو میل سوپاپ نیرو میگرفت که 175 اسب بخار قدرت داشت.

به دلیل کیفیت پایین جاده‌های ایران در آن زمان، شاه ایران زیاد از این خودرو استفاده نمیکرد تا آنکه در سال 1959 شخصی به نام هوشنگ جلیلی با پرداخت 2000 ریال (معادل 275 دلار) مالک این بوگاتی «دست دوم و متروکه» می‌شود.

البته در آن زمان به دلایل نا‌معلومی تغییراتی در خودرو داده شده بود. از جمله این تغییرات حذف پوششهای مخفی کننده? چرخهای جلو و عقب، حذف فلپ‌ها و رکابهای زیر در‌ها و تعویض موتور اصلی خودرو با یک موتور هشت سیلندر پکارد بود.

جلیلی سپس پیشنهاد خرید بوگاتی را به شخصی به نام سلیم بهاری می‌دهد. بهاری که با روبن، یکی از کار‌شناسان خبره بوگاتی، دوستی نزدیکی داشت، خودرو را برای او توصیف می‌کند و روبن به امید اینکه این یک بوگاتی افسانه‌ای و کمیاب تایپ 41 باشد بهاری را ترغیب به خرید و انتقال ماشین به رتردام هلند می‌کند. روبن با دیدن یک تایپ 57 با طراحی بدنه عجیب نا‌امید می‌شود و به همین دلیل سلیم بهاری از این خودرو برای رفت و آمد روزانه استفاده می‌کند تا زمانی که موتور پکارد از کار می‌افتد و بهاری خودرو را به یک امریکایی واگذار می‌کند.

سال‌ها این خودرو از دید عموم پنهان ماند و بین علاقه مندان بوگاتی دست به دست چرخید تا اینکه در سال 1984 پس از بازسازی کامل در نمایشگاههای مختلف خودروهای کلاسیک در امریکا به نمایش عمومی در آمد و همواره مورد توجه کار‌شناسان خودروهای کلاسیک قرار گرفت و جوایز بسیاری دریافت کرد.

از نکات جالب در خصوص این خودرو حفظ پلاک ایرانی آن است که البته با پلاک اولی که در زمان مالکیت پهلوی روی آن نصب شده بود متفاوت است اما به هر حال نماد تاریخ حضور آن در ایران است.

این خودرو بعد‌ها به قیمت یک میلیون و هفتصد و شصت هزار دلار در یک حراجی به فروش رفت و در حال حاضر در موزه پترسون کالیفرنیا در شرایطی عالی نگهداری می‌شود و هر از چند گاهی در نمایش خودروهای کلاسیک حاضر می‌شود.

      


بررسی قیمت محصولات دستدوم برلیانس در بازار+جدول و عکس

هم­ اکنون برلیانس با 5 محصول H330 ، H320، H230، H220 و V5 در بازار ایران حضور دارد. پرواضح است که قیمت خودرو مهم‌ترین مقایسه ثالث و بیمه عمر عامل در انتخاب و خرید خودرو است و ازآنجاکه این چینی تازه­ وارد  شاید برای برخی ناشناخته باشد در این مطلب، قیمت محصولات مختلف آن در بازار ارائه‌شده است. رونیز

H330

این خودرو یک سدان شهری بوده و با بهره‌­گیری از یک پیشرانه 4 سیلندر دارای توان 103 اسب بخار است. حداکثر سرعت این خودرو برابر با 170 کیلومتر در ساعت بوده و مقدار مصرف در حالت ترکیبی نیز برابر با 6.7 لیتر در هر 100 کیلومتر است. این خودرو با جعبه دنده‌های دستی و خودکار روانه بازار شده است.

H320

برلیانس H320، یک خودرو هاچبک زیبا بوده و برای دوستداران هاچبک‌ها، می‌تواند گزینه مناسبی باشد. پیشرانه این خودرو دقیقاً مانند H330 بوده و همان مشخصات فنی را یدک می‌کشد. قیمت این هاچبک چینی به‌صورت جدول زیر است.

H230

این خودرو سدانی دیگر از برلیانس است که بر خلاف مدل های بالا طراحی چندان خوشایندی ندارد و حداکثر سرعت آن 180 کیلومتر بر ساعت و مقدار مصرف سوخت ترکیبی آن نیز 6.3 لیتر در هر 100 کیلومتر اعلام شده است. این خودرو نیز در دو مدل جعبه دنده دستی و خودکار در بازار وجود دارد.

H220

هاچبکی دیگر از برلیانس که بر خلاف خویشاوندانش ظاهر نازیبایی دارد و قیمت آن به‌صورت زیر است.

V5

برلیانس V5، کپی ناقص از ب‌ام‌و X1 که دارای پیشرانه 1600 سی‌سی 4 سیلندری است. حداکثر سرعت این خودرو 178 کیلومتر بر ساعت و شتاب صفر تا 100 آن نیز 12 ثانیه و مصرف سوخت ترکیبی این خودرو 6.9 لیتر در هر 100 کیلومتر است. مدل‌های 94 و 93 این خودرو در بازار بوده و به ترتیب دارای قیمتی حدود 81 و 78 میلیون تومان هستند.